JOUR-telefon

0703 - 34 18 81

 

info@ifs-ab.se

 

 

 

Asbestsanering

 

Avfuktning

 

Besiktning

 

Blästring

 

Byggstädning

 

Cicternrengöring

 

Epoximålning

 

Filmning

 

Flytt

 

Högtryckstvätt

 

Klottersanering

 

Lokalvård

 

Rivning

 

Sanering

 

Sugning

 

Vattenbilning

 

 

 

 

Avfuktning

 

IFS har mångårig erfarenhet av tjänster inom avfuktning. Vatten- och fuktskador riskerar att förstöra både inventarier, inredning och byggkonstruktion. Vid vatten och avloppsskador tar vi hand om allt från sugning till avfuktning. Vi mäter in skadornas omfattning, avfuktar och sanerar.

 

Vi samarbetar med försäkringsbolag och är anslutna till SOS Alarm. När olyckan väl är framme är det ofta bråttom. Vi är snabbt på plats för att begränsa skadorna. Mitt i allt elände kan du känna dig trygg med vår insats - vi tar ett helhetsansvar. Förutom teknisk utrustning och kunnig personal kan vi också erbjuda flytthjälp och magasinering av möbler och inventarier under tiden saneringen pågår.

 

Vi arbetar även med förebyggande insatser. Ett exempel på hur skador kan förebyggas är när fukthalten är för hög i krypgrunder. Risken för  rötskador och mögelangrepp kan ofta undanröjas genom att byta ut underlaget, lägga på spärrskikt och installera krypgrundsavfuktare. Kontakta oss innan skadorna uppstår för utredning och kostnadsförslag.

 

Våra välutbildade medarbetare har lång erfarenhet av att arbeta med såväl akuta fuktskador som förebyggande åtgärder och till vår hjälp har vi modern teknisk utrustning.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Produktion och webbmaster CertoCito.se  

     © IFS -Industrimiljö, Fukt & Saneringsteknik AB